Υπηρεσίες

Μοιραζόμαστε μαζί σας το πάθος μας για τη διακόσμηση.

Ερχόμενοι στο χώρο σας τον φωτογραφίζουμε καταγράφοντας τις ανάγκες του. Στη συνέχεια φτιάχνουμε τις αρχιτεκτονικές κατόψεις και κάνουμε μελέτη για το φωτισμό, τα δάπεδα, τα μπάνια και την κουζίνα και για οποιαδήποτε ειδική κατασκευή. Επιπλέον, κάνουμε ηλεκτρολογικές μελέτες, σχέδια οροφών, σχέδια εξωτερικών και εσωτερικών χωρών, έτσι ώστε να υλοποιήσουμε όλες τις ιδέες σας και να διασφαλίσουμε ότι τα συνεργεία και οι τεχνίτες που θα μπουν στο χώρο σας, θα εργαστούν οργανωμένα.

Χάρη στην άριστη συνεργασία του γραφείου μας με κατασκευαστικές εταιρείες είμαστε σε θέση να υλοποιήσουμε κάθε έργο στον επιθυμητό χρόνο και να σας προσφέρουμε άριστα αποτελέσματα. Ειδικότερα, συνεργαζόμαστε αψογά εδώ και πολλά χρόνια με τους καλυτέρους ξυλουργούς, πλακάδες, γυψαδόρους, ηλεκτρολόγους, υδραυλικούς κ.ά. και χρησιμοποιούμε αποκλειστικά τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα, προκειμένου να είμαστε σίγουροι για την ποιότητα των εργασιών μας.

Εσείς μας λέτε τις επιθυμίες σας και εμείς τις πραγματοποιούμε αποτελεσματικά με εμπειρία και γνώση…! Αναλαμβάνουμε εργασίες σε όλο το νησί της Ρόδου, αλλά και σε όλη την Ελλάδα.

3D Σχέδια

Σας παρουσιάζουμε τις προτάσεις μας με φωτορεαλιστικά σχέδια υψηλού επιπέδου, που σχεδιάζουμε μέσω η/υ με τη μεγαλύτερη απόδοση λεπτομερειών, έτσι ώστε να μπορείτε να καταλάβετε την ιδέα που κρύβεται πίσω από την εικόνα που βλέπετε, αλλά και για να μπορείτε να κάνετε οποιαδήποτε αλλαγή στα  χρώματα ή στα υλικά πριν ξεκινήσουμε την κατασκευή του έργου. Έτσι, το έργο αρχίζει να υλοποιείται έχοντας εξοικονομήσει χρόνο και χρήμα για τη διάρκεια της κατασκευής.

Υλικά

Το γραφείο μας συνεργάζεται με τις πιο κορυφαίες εταιρείες της αγοράς που παράγουν και εμπορεύονται  οικοδομικά υλικά, πλακάκια, χρώματα, είδη ξυλείας, υδραυλικά, ταπετσαρίες, υφάσματα, επαγγελματικό εξοπλισμό και διαφορά διακοσμητικά είδη. Με αυτό τον τρόπο εξασφαλίζει την καλύτερη δυνατή τιμή για κάθε έργο που αναλαμβάνει.

Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις υπηρεσίες μας