Φιλοσοφία

Η εταιρεία BAKAS FOTIS – FB INTERIORS ξεκίνησε τη δημιουργική πορεία της στο χώρο της διακόσμησης εσωτερικών και εξωτερικών χώρων το 2011.

Στη διάρκεια της πορείας της, συνεπείς πάντα στη φιλοσοφία της παροχής υπηρεσιών υψηλού επιπέδου, ανταποκρίθηκε με επιτυχία σε ποικίλες και πολύπλευρες ανάγκες μεγάλων επιχειρήσεων και ιδιωτικών κατοικιών και κέρδισε την αποδοχή και εμπιστοσύνη τους. Επιπλέον, οι έμπειροι συνεργάτες της και τα καταρτισμένα συνέργεια που συνεργάζεται εδώ και πολλά χρονιά, τη βοήθησαν να ανταπεξέλθει με επιτυχία στην υλοποίηση ειδικών κατασκευών, με γνώμονα το σύγχρονο design, τη λειτουργικότητα του χώρου και την ποιότητα κατασκευής.

Η γκάμα των πελατών της BAKAS FOTIS – FB INTERIORS, της δίνει την ευκαιρία να αποκτήσει την απαιτούμενη εμπειρία στην κατασκευή μοναδικών εσωτερικών χώρων για επαγγελματίες και ιδιώτες.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι οι πελάτες της έχουν τη δυνατότητα να δουν λεπτομερώς το έργο από τα πρώτα κιόλας στάδια, με τη χρήση τρισδιάστατων φωτορεαλιστικών, που σχεδιάζονται στον υπολογιστή με έμφαση σε κάθε λεπτομέρεια.

filosofia

Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις υπηρεσίες μας